Bet365 fogadási bónuszok az interneten

bet365 fogadási bónuszok az internetenSteven Smith és Shaun Marsh mindkét évszázadot átverte, de a Srí Lanka spinner Rangana Herath hat wicketet gyűjtött be, hogy korlátozza Ausztrália első rúgásait, és 24 fut a harmadik és a végső Colombo teszt hétfőjén.

A kapitány, Smith, a 119-et és a nyílászpuskát, Marshet a 130-as turnéra ütötték, a 375-ös turnéra válaszul Sri Lankán a 355-ösre válaszolt. A 38 éves Herath továbbra is Bet365 gyötrődött Ausztráliában a bal kar-spin, a sorozatot sorozatban 21-es wicketre vitte. Srí Lanka, 2-0 felfelé a sorozatban, majd elvesztette Dilruwan Perera éjszakai nézőjét Mitchell Starc-nek, miután elérte a 22-et egy második sorban. Dimuth Karunaratne, akit Ausztrália, Peter Nevill, a Nathan Lyon és a Kaushal Silva vettek ki, a nem-out batsmen volt.

Ausztrália folytatódott 141 az egyiknél, és Bet365 miután Smith és Marsh a Srí Lanka-t átvitték a reggeli munkameneten keresztül, mindkettő az új ba Ebéd után vették.A páros 246-ot tett ki a második vívóhoz. Marsh, amikor hét hónapos távollét után 18. tesztet játszott, elérte a 100-at, negyedik volt a tesztekben, a perera-i lapátot pedig a határhoz ért. . A 33 éves Joe Burns-t ezzel a mérkőzésen helyettesítő 64-es és 121-es helyre került. Végül kiütötte, amikor szaggatott Suranga Lakmant a Bet365 kacsaira. Smith használta a lábát ragyogóan a spinners ellen, és felvette a 15. Test Hundred-t egy Perera által vezetett egyben. Végül, Kusal Perera elhagyta Herathot, aki ugyanúgy elutasította a többszörös Moises Henriques-et. Mitchell Marsh a második félévszázadban (53) tesztelte a teszteket, mielőtt Herath áldozatává vált.Az off-spinner Perera is felkapott két Bet365 wickets.Alastair Cook kell Anglia legjobb rendezés javítása és bowling lehetőségek.

read more: bet-fogadas.com